sticker ut på landet en sväng

Written by eddy11. Posted in Eddy

Den tredje medlemmen i vår sticktrojka, ja förrutom jag själv och lilla anna, heter sjömanselin. Hon har fått för sig att lämna sig bostad här i hamnstaden och istället flyttat ut i en gammal skolbyggnad mitt bland ängar på landet. Det är fantastiskt på många sätt förutom att det numera är mycket svårare att ställa till med spontanstickfrukostar då alla sticktrojkans medlemmar kan medverka. Dumt. Men å andra sidan kan man ju alltid ta en liten minisemester och åka ut och hälsa på, och det tänker minsann jag göra redan ikväll =)

Jojjo, så nu bär det ut bland ängar och lövträd ett par dagar där vi kommer göra mest ingenting mer än att klaffsa runt i gummistövlar, plocka svamp i svampskogen, laga mumsiga rotfrukter och sticka tills knogarna brinner. Visst låter det helt perfekt!
Och oroa er inte vänner små, bloggen kommer svämma över av små kreativa pyssel och idéer under tiden och när jag kommer hem igen så får ni även veta allt om hur det är att bo i en skolbyggad på landet. Promise!
Högaktningsfullt, eddy

En ledig eftermiddag i las estacas varma källor, mexico i somras. Just denna tur blir det nog inte lika många bad.

Taggar:, , ,