garnshopping världen över

Written by eddy11. Posted in Eddy

När man jobbar som turnérande showartist säger det nästan sig själv att man besöker länder på alla jordklotsdelar. Detta innebär också möjlighet till garnshopping på alla jordklotsdelar. När vi i somras under en ledig showvecka tog en avstickare till Las Vegas fanns det mycket vi ville hinna med. Jag och mina bästa medresenärer satte oss ner över en pannkaksfrukost på en diner i Phoenix och gjorde ett snabbt utkast. Då lät det ungefär såhär:

Vicky: Jag vill göra ett skydive från skyskrapan Stratosphere!
Hollie: Vi måste gå på en massa galna poolpartyn!
Grant: Och vara helt vilda en kväll i casinot, ala james bond syle!
Vicky: Jag har hört att man kan skjuta maskingevär på en ranch utanför stan. Det bara måste vi göra!
Hollie: Och åka berg-och-dal-banan på taket av New York, New York.
Grant: Det finns en hajpool på hotell Golden Nugget, kan man simma i den så måste vi ju göra det.
Jag: Och besöka den stora garnbutiken!
(Alla vänder sig om och tittar på mig)
Vicky: Eddy, varför är vi ens bästa vänner?

Sagt med glimten i ögat såklart och allas vegasönskningar skulle under denna resa gå i uppfyllelse. Så den tredje dagen tog vi Grants bil långt bortom The strip för att besöka den stora garnbutiken. Den visade sig vara en riktig pärla och såhär glad blev jag när vi äntligen kom fram!


Och såhär glada var de andra efter en timmes nästintill outhärdlig väntan på min garnbotanik =)


Det är allt tur att man har så fina vänner världen över som ställer upp på alla ens nördiga små egenheter och det här med min smått bisarra garnpassion har de numera vant sig vid. De brukar skämta om att man får passa sig för att somna nära mg, för då kanske man vaknar upp med ett par stickade sockor på fötterna. Dessutom har de släppt namnet eddy och kallar mig numera istället för knitty. Watch out for knitty, she might knit ya!
Högaktningsfullt, eddy

Taggar:, , , ,