Vernissage!

Written by Elsa11. Posted in Elsa Olsson

Idag var det då äntligen dags för mitt vernissage!

Jag blev färdig med det sista av fållningen igår kväll så det var verkligen i sista sekunden. Därav brist på uppdateringar här. Det kom långt många fler än jag räknat med, vilket var jätteroligt! Många vänner men också många okända ansiktet i blandade åldrar. Stort tack till er som kom och tittade, det var en fantastisk dag som gör att allt hårt arbete känns värt! Ett extra tack till min sambo som hjälpte mig på plats hela dagen, samt till många fina klasskompisar som assisterat vid monteringen och självklart HV skola och ateljen som lät mig hålla till i stora galleriet.

Fler bilder från vernissagen kommer att laddas upp på min blogg: supermariobrosworld1-1.blogspot.com, så håll utkik där om ni är nyfikna!

Imorgon är min sista bloggdag här på kravallslöjd och då tänkte jag visa er min flossaväv som jag har tjatat om. Tyvärr har den blivit grovt försummad i veckan pga. alla förberedelser. Men jag planerar att kompensera den nästa vecka.

Taggar: