Hjälp, jag är med personal!

Written by Inger12. Posted in Inger Möller Degerfält

Dessutom består personalen av sju supernördar som är om möjligt ännu nödigare än jag.

Det började med en fotograf som är vänligheten själv, ända tills jag råkar flytta på en lampa eller klicka på någon knapp, då… .

Sen blev det en programmerare som lever sitt liv i ettor och nollor och helst gör det i hemmets lugna vrå, jag vill inte veta vilken tidpunkt på dygnet som programmeringen sker, det är bäst så.

De slöjdare som gästspelar ska vara nördar, de är utvalda för att de är proffs på ett visst ämne som knopar, kvilting, pärlor eller tovning.

Sen har vi en texttant, som visserligen är sju år yngre än mej men ändå, hon är ordningsnörden som håller ordning både på företagets bokstäver och prylar. Jag har nog inte förstått förrän i dag hur frustrerande det kan vara för en skribent att inte vara herre/tant över sin text. Själv är jag nämligen väldigt glad över att texttanten lägger sig i mina texter som jag försöker skriva, för då blir de oftast bättre. (Fast detta har jag skrivit alldeles själv)

Nu eller aldrig, Slöjdlexikon ska lanseras till privatpersoner! Därav två nya medarbetare, en på 48 och en på 27, bör vara perfekt kombi. Dessa två är nördarnas nördar och kommer med helt nya friska tankar och idéer om marknadsföring mm.

Förvirrad är jag, och har precis bestämt att jag behöver HJÄLP! På onsdag åker hela gänget till Damstorpsgård här utanför Lund på teambuilding. Det ska bli riktigt kul, eller så kan det gå åt pipsvängen…

Taggar:,